Wie is Aster?

Aster is in 2004 vanuit Ethiopië naar Amsterdam gekomen. Zij is sinds jonge leeftijd geïnteresseerd in gezondheid en op zoek naar alternatieve methoden om klachten van ziektes te verlichten. Ze heeft in haar persoonlijke leven vaak ervaren dat een natuurlijke benadering goed werkt en dat de dokter niet alles op kan lossen met een pilletje. Voeding en natuurgeneeskunde is de basis van haar werkwijze.

Toen haar man in 2007 Multiple Sclerose bleek te hebben, is Aster zich nog intensiever gaan verdiepen in verschillende natuurgeneeswijzen. Door zijn voeding aan te passen en gebruik te maken van voedingssupplementen is zijn gezondheid dusdanig verbeterd dat zelfs reguliere artsen verbaasd waren.

Zie dit artikel in Parool over Aster’s verhaal met Alula Temesghen Kidane. 

Geïnspireerd door natuurgeneeskunde, kruidengeneeskunde, Orthomoleculaire geneeskunde en detoxificatie heeft Aster een eigen geïntegreerde aanpak ontwikkeld voor de behandeling van problematieken ten gevolge van Multiple Sclerose(MS), Osteoporose, reumatoïde artritis.

Opleiding

Om haar kennis te verbreden heeft Aster een opleiding tot Natuurvoedingsadviseur, Voedingstherapeut, Orthomoleculaire Suppletie en Kruidengeneeskunde op HBO niveau te volgen, aangevuld met HBO basis medische kennis. Plus een aantal specialisatie-opleidingen zoals Schildklierproblematiek,  Darmproblematiek, Neurotransmitters en Detox (ontgiften). Zij volgt momenteel een studie Traditional Chinese Medicijnen (TCM).

Aster heeft daarnaast Dorn-therapie, Breuss-massage en Voetreflexologie bij het Dorn Instituut gevolgd. Zij heeft vijf jaar ervaring bij een traditionele Chinese praktijk en is eind 2017 haar eigen praktijk Aster Revive Therapy begonnen.

Aster Revive Therapy is aangesloten bij Complementair Aanvullende Therapeuten, Geschillen Alternatieve Therapeuten en Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten.